top of page

INFORMACIÓ RETRATS

IL·LUSTRACIONS DE PERSONETES PERSONALITZADES

 

Els retrats són totalment únics i personalitzats. Seguint les teves indicacions i a través de les fotografies que m'envïs, crearé la teva il·lustració segons el meu estil i amb tot l'amor del món.

Aquí dalt i a sota pots veure alguns exemples per fer-te una idea.

COM SÓN ELS RETRATS? QUÈ NECESSITES PER FER-LOS?

 

  • Necessito un parell de fotos de tots/es el que surtin al dibuix (que es vegin bé). Una foto de família en cas que sigueu un grup o si en tens una d'especial també.

 

  • Pots dir-me totes les coses que creguis que em puguin ajudar pel dibuix, o si vols que portin algun color/ peça/ roba especial. (podeu adjuntar fotos).

 

M'agrada pensar que la il·lustració representarà a la persona/es a qui va dirigida, per tant, sempre us envio el dibuix prèviament per e-mail per si cal modificar alguna cosa abans d'imprimir-la.

 

MIDES

 

La mida dels retrats és 30x40. És un tamany estàndard que et permetrà trobar marcs sense problema si és que vols emmarcar la il·lustració.

 

PREUS. COM ÉS EL PAGAMENT?

 

El preu va en funció de les persones que surten a la il·lustració. Diga'm la idea i número de persones/animals que vols que surtin al dibuix i t'enviaré el preu.

Per confirmar l'encàrrec has de fer una paga i senyal de 50 € al compte que t'enviaré. La resta, un cop enviï el dibuix, rebràs un correu informan-te que ja està enviat i farem la resta del pagament.

 

ENVIAMENT

 

La il·lustració t'arribarà dins un sobre. A dins trobaràs el dibuix damunt  un cartonet i tot dins una funda de plàstic per protegir-lo bé.

 

Els enviaments es fan per correu certificat, per tant necessitaré un telèfon teu perquè et puguin fer l'entrega en cas de no trobar-te.

L'enviament tarda de mitjana entre 2/4 dies laborables. Intento ajuntar encàrrecs i fer enviament un cop a la setmana, però sempre anirà en funció de les dates que necessitis.

 

QUAN M'ARRIBARÀ? QUIN ÉS EL TERMINI?

 

Normalment, podeu tenir el vostre retrat en un termini de dues/ tres setmanes. De totes maneres sempre depèn de l'època de l'any i la feina que tingui en aquells moments. Sempre intentarem quadrar.ho.

VULL UNA IL·LUSTRACIÓ, QUÈ FAIG?

 

Per fer l'encàrrec o si tens dubtes, escriu-me sense compromís, al correu:

elielis.dibuixets@gmail.com

2
Gina 30x40
Núria barberan 1
5
Dibuix 30x40
Alba
1
Pinyactus
Neus 18x24
imprimir 20x30
Biel
30x40
3
Núria 20x30
Untitled_Artwork 3 copia 6
Cristina 30x40
7
Carla i Ferran 30x40
Marta planas 2
bottom of page